Liga 1

Ce urmăreşte Giovanni prin transferul lui Moraes la ŢSKA Sofia?

Moraes a efectuat joi vizita medicală alături de steliști, semn că ar putea ajunge totuși sub comanda lui Levy

Articol de Bogdan Teodorescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul de 24 de ani susţine că a semnat un contract cu bulgarii şi anunţă: "Regret că nu am ajuns în Ghencea!".


Ceea ce părea la început o cacealma riscă să devină o poveste cu final horror pentru stelişti. Junior Moraes, numele cel mai important de pe lista de achiziţii din această vară, spune că s-a înţeles cu ŢSKA Sofia, locul trei în sezonul trecut în Bulgaria. Vîrful nu a mai jucat din iarna anului trecut, fiind prins la mijloc în litigiul dintre Gloria Bistriţa şi Metalurg Doneţk.

"Am vrut să evoluez la Steaua, dar acest lucru nu e posibil! De şase luni stau fără salariu, nu pot juca fotbal, nu mai suport situaţia asta! Nu o să mai ajung la Steaua, am semnat cu ŢSKA şi sper ca totul să fie bine aici!", a spus Moraes. Acest lucru a fost confirmat şi de agentul fotbalistului, Ioan Becali: "Moraes a parafat un acord pe trei ani cu ŢSKA, se va prezenta la reunirea echipei pe 24 iunie! Jucătorul nu are nici o problemă cu litigiul dintre Gloria şi Metalurg! Vom vedea pe 10 iulie ce hotărîre va anunţa FIFA".

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit în urmă cu două zile de posibilitatea ca Moraes să fie transferat în Bulgaria, iar apoi să ajungă în Ghencea. "Dacă cei de la LPF nu-i înregistrează contractul, băiatul se duce la un club din Sofia, iar bulgarii ne ajută apoi să-l luăm de acolo!".

"Moraes mai are şanse să ajungă la Steaua dacă oferta din Ghencea va fi mai bună financiar decît cea de la ŢSKA!"
Ioan Becali, impresar Junior Moraes

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.