Liga 1

Lucescu Jr: "Voi face tot ce pot ca jucătorii Rapidului să se prezinte exemplar la echipa naţională"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 June 2011

Răzvan Lucescu a spus că nu va pune beţe în roate Federaţiei şi că îi va pregăti foarte bine pe jucătorii Rapidului în cazul în care aceştia vor fi selecţionaţi la echipa naţională

 

"Voi face tot ce ţine de mine pentru ca jucătorii de la Rapid să se prezinte excelent la echipa naţională. În primul rând, preşedintele FRF a făcut o declaraţie în urmă cu o lună şi jumătate care m-a deranjat. A spus că după meciul cu Bosnia naţionala va avea un alt antrenor. Nu am vrut să mă răzbun pe nimeni", a spus Lucescu Jr. la DolceSport.

Antrenorul Rapidului spune că a avut multe experienţe plăcute la echipa reprezentativă. "A fost un episod extrordinar la naţională, am avut multe experienţe plăcute. Am promovat mulţi tineri, iar echipa naţională e în cursa pentru calificare. Vreau să le mulţumesc lui Mircea Sandu şi lui Ionuţ Lupescu", a mai spus fostul selecţioner.

Lucescu a comentat şi investirea în funcţia de selecţioner a lui Victor Piţurcă: "A fost alegerea lui Sandu, aşa că nu prea pot eu să comentez. Totuşi, pe el îl recomandă rezultatele, iar din partea mea are tot spirjinul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.