Liga 1

Nici anul ăsta? Dinamo nu îşi propune titlul în noul sezon!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 18 June 2011

După un sezon în care au ratat şi cupa şi campionatul, cîinii nu îşi propun nici pentru următoarea stagiune să cucerească trofeul intern

 

"În viitorul sezon vrem o comportare mult mai bună decât în campionatul pe care l-am terminat. Important va fi să ne calificăm în cupele europene. N-o să refuzăm titlul, dacă vom fi aproape să-l câştigăm. Ce, Oţelul avea obiectiv titlul în sezonul trecut? L-a câştigat fără să şi-l propună. Aşa şi noi", a spus Badea pentru evz.

Preşedintele grupării a spus că nu este certat cu Ioan Andone şi că se va întîlni cu acesta. "Nu văd niciun motiv pentru care ar trebui să am o dispută cu Andone. Ne vom întâlni şi vom stabili condiţiile despărţirii".

Nu vor pe Naţional Arena
Deşi a fost prima echipă care a anunţat că va juca pe noua arenă din Bucureşti, cîinii au dat înapoi. Aceştia spune că sînt deja prea multe care vor să joace acolo. "Aşteptăm condiţiile primăriei. Atunci când le vom şti, vom da şi un răspuns. Va fi destul de aglomerat pe noul stadion, pe care vrea să joace şi Steaua".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.