Liga 1

Surdu: "Am avut discuţii cu Rapid şi în trecut, dar venirea lui Răzvan m-a convins să accept acum"

Romeo Surdu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 iunie 2011

Noul atacant al Rapidului, Romeo Surdu, se simte foarte de cînd a acceptat oferta giuleştenilor. Acesta recunoaşte că a mai fost în tratative cu echipa de lîngă podul Grant, dar venirea lui Răzvan Lucescu l-a determinat să accepte de această dată

 

"George Copos m-a mai ofertat de două ori, dar nu s-a concretizat atunci. A fost să fie acum. Normal că a contat şi faptul că Răzvan e antrenor", a spus Surdu într-un interviu acordat cotidianului Adevărul.

Atacantul spune că nu doreşte să se oprească aici, iar evoluţiile bune pe care speră să le aibă la Rapid să îl propulseze în prima ligă italiană. "Din păcate nu am avut nicio ofertă, dar nu e timpul pierdut. Dacă voi avea evoluţii bune la Rapid, cine ştie, poate plec în Italia. Mi-ar plăcea să mă vad în Serie A cât mai repede", a completat fostul atacant al Stelei.

Copos i-a luat bani pe cazare
Surdu este în vacanţă cu familia sa la Eforie Nord şi este cazat la unul dintre hotelurile patronului său, George Copos. Chiar şi aşa, atacantul a fost nevoit să îşi achite cazarea. "Normal că îmi ia bani pe şederea aici. Frate-frate, dar brînza e pe bani", a spus Surdu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.