Nationala

Niculae vrea să se împace cu Piţurcă: "Sînt dispus să vorbim şi să revin la naţională"

Daniel Niculae

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 iunie 2011

Daniel Niculae nu are de gînd să se întoarcă campionatul intern, dar nu ar refuza selecţia la echipa naţională în caz că acest lucru i se va cere

 

"Dacă sunt convocat, eu vin la naţională indiferent cine e antrenor. Din punctul meu de vedere, ceea ce s-a întâmplat între mine şi domnul Victor Piţurcă ţine de domeniul trecutului. A fost mai mult o neînţelegere, nu un conflict. Să vedem însă dacă voi merita să fiu convocat, pentru că în ultima vreme n-am avut deloc o perioadă bună. Eu am jucat puţin în ultimul sezon, fiindcă am fost accidentat, iar echipa mea, AS Monaco, a retrogradat în liga a doua franceză. În ceea ce mă priveşte, vreau să întorc la naţionala României", a spus Niculae într-un interviu pentru evz.

Atacantul spune că se aştepta ca Răzvan Lucescu să renunţe la postul de selecţioner. "Sincer să fiu, mă aşteptam să facă acest gest, după criticile pe care le-a primit în ultimul timp. Sper să facă treabă bună la Rapid, îi doresc succes", a mai spus Nico.

"M-am întîlnit cu Răzvan şi Dinu Gheorghe, dar nu vin la Rapid"
Retrogradat cu echipa de club, Niculae nu ia în calcul o revenire în Giuleşti. "M-am întâlnit recent şi cu Răzvan, şi cu preşedintele Dinu Gheorghe, dar n-am discutat despre venirea mea la Rapid. Nu e vorba că nu mi-aş dori aşa ceva, dar nu cred că se poate. Chiar dacă AS Monaco a retrogradat, în contractul meu nu există nicio clauză care să-mi permită să plec".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.