Liga 1

Marinescu s-a antrenat cu U Cluj!

Laurenţiu Marinescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 iunie 2011

Fostul mijlocaş al echipei Steaua, Laurenţiu Marinescu, a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi de la Universitatea Cluj, el urmând să semneze un contract pe trei ani cu gruparea clujeană

 

Marinescu a ajuns, vineri seara, în Ardeal, iar sâmbătă a participat la prima sa şedinţă de pregătire. Antrenorul Ionuţ Badea a afirmat că unul dintre atuurile lui Marinescu este acela că poate acoperi mai multe posturi la mijlocul terenului. "Marinescu e un jucător pe care l-am urmărit de mai multă vreme, el se încadra în strategia noastră de achiziţii. E un fotbalist polivalent, poate acoperi mai multe poziţii în zona mediană. Şi acesta e unul dintre motivele pentru care l-am adus", a spus Ionuţ Badea conform Mediafax.

Tehnicianul grupării ardelene a adăugat că în acest moment Universitatea mai vizează aducerea a maximum trei jucători: un fundaş stânga, un mijlocaş la închidere şi un atacant extern. "Vom mai aduce cel mult trei jucători. Mai vrem un fotbalist pentru banda stângă a apărării, un mijlocaş la închidere şi poate un atacant extern, o extremă. Rămâne de văzut dacă aceştia vor veni înainte sau după plecarea în cantonament", a spus Ionuţ Badea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.