Liga 1

Dinamo nu se mai pregăteşte de Champions League. Nicolae Badea a schimbat obiectivul

Nicolae Badea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 iunie 2011

Situaţie incredibilă la Dinamo. Rămaşi fără Ioan Andone, şefii din Ştefan cel Mare par să fi abandonat obiectivul cîştigării campionatului.

Acţionarul Nicolae Badea spune că echipa sa îşi propune să se califice în Europa la finalul stagiunii următoare. Totuşi, cuvintele oficialului din "Groapă" au fost făcute mai mult pentru a-i adormi pe rivali. El vrea să urmeze exemplul Oţelului şi Urziceniului, echipe care nu s-au înscris niciodată în lupta pentru titlu, cel puţin la nivelul declaraţiilor.

"Trecem prin nişte schimbări foarte importante. Sezonul viitor sper să obţinem din nou calificarea în cupele europene. Avem o echipă tînără şi avem nevoie de timp ca să ne formăm. Oricum, să nu credeţi că nu avem şanse la titlu. Nici Oţelul nu şi-a propus titlul sezonul trecut şi totuşi l-a cîştigat. Important e să jucăm la victorie fiecare meci", a spus Nicolae Badea.

Şefii lui Dinamo pregătesc o întinerire a lotului, tocmai de aceea i-au adus un înlocuitor de numai 40 de ani lui Ioan Andone. Este vorba de Liviu Ciobotariu, care a început deja pregătirile alături de echipa din Ştefan cel Mare.

Pe 25 iunie, dinamovişti vor pleca în stagiul de pregătire din Austria, de la Leogang, unde vor disputa 5 meciuri amicale.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.