Liga 1

Oficial AFAN: "Moraes e jucătorul Bistriţei, nu are voie să se antreneze cu alte echipe"

Articol de Mihai Clinciu  —  sâmbătă, 18 iunie 2011

Brazilianul Junior Moraes a devenit în ultimele zile cel mai curtat fotbalist din campionatul intern. Jucătorul e disputat de Gloria Bistriţa şi Steaua, care speră să-l ia împrumut de la ŢSKA Sofia, dar pare că acesta are şanse mai mari să se întoarcă în Ardeal.

Vicepreşedintele AFAN, Emilian Hulubei, a făcut lumină în cazul fotbalistului transferat în iarnă la Metalurg Doneţk.

"Moraes a avut un contract semnat cu Metalurg Doneţk, dar în acordul de transfer se preciza că dacă Metalurg nu îi plăteşte banii cuveniţi Gloriei Bistriţa, contractul ucrainenilor cu jucătorul devine nul, iar fotbalistul revine la Bistriţa. Era vorba de o sumă consistentă, din cîte ştiu eu, către clubul bistriţean.

Contractul a devenit nul şi Moraes a revenit la Bistriţa, avînd în continuare contract cu Gloria, dar nu ştiu pe ce durată. Am văzut că a făcut vizita medicală cu Steaua, dar nu poate să facă antrenamente, făra acordul clubului de care el aparţine", a explicat Emilian Hulubei.

Conform unor surse gsp, Steaua a încercat joi să-l legitimeze pe Moraes, dar Liga a refuzat înregistrarea actelor, motivînd că litigiul dintre fotbalist şi Gloria n-a fost încă stins. Brazilianul a semnat cu clubul din Sofia, care îl poate legitima avînd doar cartea verde eliberata de FRF. Apoi, Becali plănuieşte să-l împrumute pe atacant de la bulgari, fără ca Liga să se mai poată opune, pentru că e vorba despre o tranzacţie internaţională.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.