Liga 1

Răzvan i-a convins deja pe străinii din lotul Rapidului: "E ambiţios şi îşi doreşte numai performanţă"

Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 iunie 2011

Deşi a sosit de numai cîteva săptămîni la Rapid, Răzvan Lucescu i-a convins deja pe jucătorii străini din lotul giuleştenilor. Fostul selecţioner a fost lăudat de brazilianul Marcos Antonio, care a rămas impresionat de performanţele antrenorului din precedentul său mandat la Rapid.

Odată cu venirea noului tehnician, giuleştenii nu se gîndesc decît la titlu, iar Marcos Antonio spune că va fi o onoare să ridice trofeul la finalul campionatului, în calitate de căpitan al echipei.

"Avem un antrenor bun şi ambiţios, ne dorim să facem un sezon bun, să cîştigăm titlul. Ştiu ce performanţe a mai avut la Rapid, am văzut şi meciurile de la naţionala, dar acum lucrurile stau altfel. E la fel de motivat ca şi noi să facem lucruri bune. Rapid e familia mea, vom încerca să demonstrăm de ce sîntem în stare. E o responsabilitate mare să fiu căpitan, e o mare onoare. Încerc să mă impun prin comportamentul din teren şi din afara lui", a spus Marcos Antonio la antrenamentul de astăzi al giuleştenilor.

Fundaşul brazilian spune că a încercat de mai multe ori să-l convingă pe juliano Spadacio să se întoarcă în Grant, dar acum nu mai e nici o şansă ca acest lucru să se întîmple. "Cu Spadacio nu am mai vorbit de mult timp, nu mă mai gîndesc să-l conving să se întoarcă, ştiu că acest lucru e de acum imposibil. Mă gîndesc la ceilalţi colegi, ne luptăm cu toţii pentru titlu în acest an".

Vezi AICI o galerie foto de la antrenamentul de azi al rapidiştilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.