Altele

Timişoara a cîştigat Campionatul naţional Under-19, după o finală dramatică împotriva Academiei lui Hagi

+11 Foto
FC Timişoara s-a încoronat cu titlul de campioana naţională Under-19, după ce a cîştigat finala disputată la Buftea în faţa Viitorului Constanţa.

Articol de Viorel Tudorache  —  Sunday, 19 June 2011

FC Timişoara s-a încoronat cu titlul de campioana naţională Under-19, după ce a cîştigat finala disputată la Buftea în faţa Viitorului Constanţa. La meci au asistat 500 de spectatori, printre oficialii prezenţi regăsindu-se şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Finalul a fost dramatic pentru puştii de la Academia lui Gheorghe Hagi, care au dominat per ansamblu disputa. Aceştia au deschis scorul în minutul 75, prin fundaşul central Florentin Tudorache, care a trimis cu capul în poartă, în urma unui corner. Jucătorii de la malul mării s-au crezut învingători prea devreme şi au pierdut în cele din urmă titlul de campioni în ultimele zeci de secunde ale partidei.

FC Timişoara a revenit pe tabelă în minutul 90, atunci cînd atacantul Velici a reuşit să înscrie din faţa porţii, tot în urma unei lovituri de la colţ. Acelaşi Velici a înscris golul victoriei bănăţenilor în primul din cele minute de prelungiri dictate de arbitru.

Finala mică s-a desfăşurat în deschidere, de la ora 9:00, pe terenul sintetic de la Buftea, şi a fost cîştigată de FC Politehnica 2002 Timişoara, care a dispus cu scorul de 2-0 de Dinamo Bucureşti. Ambele goluri au fost marcate de Iulian Vintura, în minutele 50 şi 79.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.