Tenis

Năstase îl atacă dur pe Hănescu: ”Nu l-am văzut jucînd pentru că nu ajunge pînă în semifinale sau finale”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 iunie 2011

Ilie Năstase, dublu finalist la Wimbledon în 1972 şi în 1976, l-a atacat dur pe Victor Hănescu, singurul jucător român prezent pe tabloul principal masculin al turneului londonez.

Eu mă uit doar la meciurile din semifinale şi finale. Nu l-am văzut pe Hănescu jucînd pentru că nu ajunge niciodată atît de departe. Nu am urmărit nici un jucător de tenis din România pentru că nu am pe cine să văd”, a declarat Năstase pentru evz.ro

Fostul lider mondial a afirmat că la ediţia din acest an de la Wimbledon nu vor apărea surprize, iar lupta pentru trofeu se va da între jucătorii din top 3. ”Se joacă între cei trei-patru jucători de la vîrf. Poate să cîştige oricine, Federer, Nadal, Djokovici sau chiar Murray. Sînt de valori echilibrate, aşa că e greu de spus cine va ieşi învingător. Nu va mai ajunge în finală un Tomas Berdych, aşa cum a fost în 2010”, a spus Năstase.

Victor Hănescu debutează astăzi la Wimbledon. În primul tur, românul joacă împotriva cehului Jaroslav Pospisil, ocupantul poziţiei 125 ATP. Hănescu nu are amintiri plăcute de la turneul londonez după ce anul trecut, în timpul partidei cu Daniel Brands, din turul trei cînd i-a scuipat pe spectatorii din primele rînduri ale arenei.

Şansele lui Victor Hănescu pentru a se impune la turneul de la Wimbledon sînt de 1001.00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.