Europa League

Pustai la RADIO.GSP.RO: "Putem tranşa calificarea acasă, finlandezii ne convin ca adversari"

Cristian Pustai este încrezător în şansele Gazului Metan de a trece de KuPS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 iunie 2011

Tehnicianul Gazului Metan, Cristi Pustai, a vorbit despre tragerea la sorţi din cadrul turului doi al Europa League, acolo unde formaţia medieşeană va întîlni echipa finlandez KuPS.

"Pentru mine KuPS e o echipă necunoscută, probabil că şi noi sîntem la fel de necunoscuţi pentru ei. Jucăm cu o echipă care intră, la fel ca noi, în turul doi. Avem avantajul că jucăm returul acasă, deci am putea tranşa calificarea.

O mică problemă e că ei au deja meciuri în campionat, dar ne interesează în primul rînd ce facem noi. Cel mai mare inconvenient e distanţa pînă în Finlanda. Cred că ne convin ca adversari.

Avem o echipă cu talie destul de bună, mă gîndesc că sîntem buni la fazele fixe. Putem să le facem faţă, sîntem mai tehnici şi putem face diferenţa", a spus Pustai la RADIO.GSP.RO.

Primul meci dintre Gaz Metan şi KuPS este programat în Finalda, pe 14 iulie, în timp ce returul se va juca cu o săptămînă mai tîrziu, în România. Aflînd la RADIO.GSP.RO programul din campionatul finlandez al celor de la KuPS, care pe 4 iulie vor evolua contra campioanei Helsinki, Cristi Pustai a decis să îşi urmărească viitorul adversar la faţa locului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.