Liga 1

Fotbalul românesc în panică: TAS intră în vacanţă! :)

Articol de Gabi Cîrjaliu  —  Tuesday, 21 June 2011

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne nu va lucra timp de două luni, începînd de joia viitoare


Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa aşteaptă răspuns de la TAS să ştie dacă vor primi sau nu licenţă. LPF aşteaptă un răspuns de la TAS în privinţa celor două pentru a putea trage la sorţi ţintarul viitorului campionat, iar Comitetul Executiv stă în stand-by, tot în aşteptarea unui semn de la TAS, pentru a putea face componenţa Ligii 1, dar şi a celor două serii de Liga 2.

Pentru toţi, ieri a venit o veste proastă. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va intra în vacanţă începînd de pe 30 iunie, iar toate cazurile care nu vor fi rezolvate pînă atunci vor primi un răspuns după 30 august, atunci cînd forul din Elveţia îşi va relua activitatea.
Tocmai din acest motiv şi pentru că e foarte puţin probabil ca pînă joia viitoare TAS să poată judeca cazurile Timişoara şi Bistriţa, cele două echipe au şi o variantă de rezervă prin care speră să continue în Liga 1. Vor solicita revizuirea deciziilor de la comisiile de licenţiere, aceasta fiind singura modalitate regulamentară prin care s-ar putea întoarce pe plan intern hotărîrea de la Comisia de Apel.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.