Liga 1

Sandu: "Dacă TAS-ul decide în favoarea lui Poli, cei din Comisia de Licenţiere vor plăti cu funcţiile"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 iunie 2011

Acuzat din toate părţile că încearcă să îngroape Timişoara, Mircea Sandu a promis că va lua măsuri extreme împotriva membrilor comisiei de licenţiere, dacă TAS-ul dă dreptate bănăţenilor.

Preşedintele FRF nu a uitat să-i răspundă bunului său prieten de la LPF, Dumitru Dragomir, care l-a acuzat pe oficialul Federaţiei că încearcă să scape de responsabilitate în cazul retrogradării Timişoarei şi Bistriţei. "Domnul Sandu a ştiut că noi vom vota rămînerea în prima ligă a Gloriei şi a Politehnicii Timişoara, tocmai de-aia a ieşit din sală, ca să nu fie prezent. Cert este că el ştia despre ce e vorba. Am avut o înţelegere cu el asupra acestui vot", spusese Dragomir la GSPTV.

Răspunsul lui Sandu nu a întîrziat să apară: "Dragomir e prietenul meu şi i-am spus să nu mai vorbească în numele meu. Nici un membru al CEx nu avea atribuţii în procesul de licenţiere. Înainte să ies din sală le-am spus tuturor că orice club se vor îndrepta împotriva decizie de licenţiere la TAS, cu aplicare imediată a deciziei. De asemenea, le-am spus că, începind cu sezonul 2012-2013, FRF nu va mai analiza datoriile cluburilor la bugetele statului. Altceva nu am mai spus. Eu nu pot să am înţelegeri cu nimeni, decît pentru respectarea regulamentului".

"Dacă au greşit cei din Comisie, vor plăti cu funcţiile lor. Să aşteptăm însă decizia TAS-ului, apoi să vedem cine e de vină. Mie mi se pare un circ ieftin", a mai spus Sandu la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.