Diverse

GALERIE FOTO Sora lui Mutu a organizat o acţiune umanitară pentru 40 de copii de la Casa Speranţei

+6 Foto
Florin Cernat a fost prezent la acţiunea din parcul Lumea Copilului

Articol de Gazeta Sporturilor   —  vineri, 24 iunie 2011

UPDATE // Cei 40 de copii care au participat la acţiunea din parcul Lumea Copilului au primit cadouri constînd în haine, rechizite, fructe şi dulciuri. Au cîntat pentru copii Nico şi Sophia.



Vineri, 24 Iunie, orele 13.00, în parcul Lumea Copiilor din cartierul Tineretului, în spatele Palatului Copiilor (scena este amplasată lîngă foişorul din parc), pentru a dărui un zîmbet celor 40 de copii de la centrul de zi Casa Speranţei sector 4.



Citeşte mai jos comunicatul trimis de fundaţie.

“ Intr-o lume plina de rautate si ignoranta, noi am ales sa daruim,  sa ne imbogatim sufleteste. Am ales sa oferim putina bucurie copiilor privati de caldura sufleteasca specifica unui camin. Ei nu mai sunt  singuri, ne au pe noi.’’

Echipa Suflet langa Suflet

Va invitam sa veniti alaturi de noi vineri 24 Iunie, orele 13.00 in parcul Lumea Copiilor din cartierul Tineretului, in spatele Palatului Copiilor (scena este amplasata langa foisorul din parc), pentru a darui un zambet celor 40 de copii de la centrul de zi Casa Sperantei sector 4.


Evenimentul va fi prezentat de artista Sophia si Costin Desliu.

Au vrut sa fie alaturi de noi pentru a face o bucurie copiilor Sophia, Nico si Sanda Ladosi.

Un eveniment organizat la initiativa si cu sprijinul Primariei Sector 4, Adina Buzatu, Autoritatea Aeronautica Civila Romana, Florin Cernat, Vlad Munteanu, Ana si Liviu Cicioc,  Junior Moraes, Razvan Cocis, Diverta, Twist, Leonard Caffe, Ilinca Vandici, Carrefour Romania.

Invitati speciali Adina Buzatu, Cristian Popescu Piedone, Vlad Munteanu, Florin Cernat, Lucian Raduta, Adrian Neaga, Raluca Sandu si Ionut Lutu.


 

Organizatori eveniment    Laura MUTU  si  Beatrice FILIP

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.