Liga 1

Gata, pleacă Torje! Mijlocaşul are oferte de la Wolfsburg, Lokomotiv Moscova şi Cesena

Torje a venit la Dinamo în iarna lui 2008 pentru 2 milioane de euro

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo a primit mai multe oferte concrete pentru Gabi, mijlocaşul urmînd să-i părăsească pe "cîini" săptămîna viitoare.

În sfîrşit, au început să vină propunerile de transfer mult aşteptate de conducere pentru Gabriel Torje! Roş-albii negociază în paralel cu mai multe cluburi, printre care şi vechile pretendente Wolfsburg şi Lokomotiv Moscova, care corespondează cu "cîinii" prin e-mail, şi încearcă să scoată cel mai bun preţ. Un lucru este cert însă, mijlocaşul de 21 de ani o va părăsi pe Dinamo, el fiind anunţat deja de conducere de acest lucru.

Va pleca în cantonamentul din Austria cu echipa, iar săptămîna viitoare, cînd se va decide exact destinaţia sa, va pleca de urgenţă cu un charter. Cea mai consistentă ofertă vine din Rusia, de aproximativ 4 milioane de euro, şi ar fi foarte avantajoasă şi pentru jucător, care ar încasa 600.000 de euro pe sezon. Ioan Becali a plecat şi el în Italia pentru a discuta cu Cesena atît pentru Torje, cît şi pentru Alexe. Italienii trebuie să-şi revizuiască vechea propunere, de 600.000 de euro pentru un împrumut pe un sezon, dacă vor să mai aibă vreo şansă în obţinerea semnăturii internaţionalului dinamovist.

"Gabi va pleca sută la sută de la Dinamo, dar nu este nimic concret momentan şi nici nu se ştie destinaţia lui. E important că băiatul este în atenţia cîtorva cluburi" (Cristea Opria, agent Torje)

116.000 de dolari este contractul anual al lui Gabi Torje la Dinamo

5,4 milioane de euro este suma cea mai mare luată de "cîini" pentru un fotbalist: Ştefan Radu la Lazio

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.