Stranieri

Dan Petrescu, criticat de propriii jucători: "E un antrenor dificil"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 iunie 2011

După a treia înfrîngere consecutivă din campionat, spiritele au început să se încingă la Kuban, echipa pregătită de Dan Petrescu.

Tehnicianul român a fost aspru critiact chiar de căpitanul echipei din Krasnodar, Alexandr Budakov. Portarul celor de la Kuban a mărturisit că îi este destul de greu să poarte banderola deoarece românul este un antrenor foarte dificil.

"Nu mi-e uşor să fiu căpitan la Kuban. Dan Petrescu e o persoană foarte dificilă. Trebuie să îl inţelegi ca să poţi lucra cu el, iar asta nu e deloc uşor", a spus Budakov pentru Sportbux.ru.

"Acum, cînd jucăm la fiecare 3-4 zile, nu mai avem forţa şi prospeţimea de la începutul sezonului. Cînd jucam un meci pe săptămînă aveam mai mult timp pentru recuperare, fizică şi psihică, şi de aici şi rezultatele. Nu trebuie să trecem peste adversarii puternici din ultima vreme" 

Echipa lui an Petrescu a pierdut ieri meciul cu Zenit, scor 0-1, după o greşeală încredibilă a portarului, acesta fiind critiact de Petrescu la cnferinţa de presă. După 15 etape scurse din prima ligă din Rusia, Kuban e pe locul 7, cu 21 de puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.