Liga 1

ÎNVINS » Marian Iancu va renunţa la Poli după decizia TAS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 iunie 2011

Pierderea licenţei şi retrogradarea au fost deciziile care au umplut paharul la Poli, după un sezon în care oficialii de pe Bega au acuzat dur jocurile de culise din Liga 1.

Marian Iancu e un om învins! Patronul Politehnicii Timişoara e hotărît să renunţe la echipa de pe Bega şi spune că va rămîne un simplu acţionar în Banat. Finanţatorul Timişoarei îi sfătuieşte pe oficialii locali să căutările pentru noi investitori, el nu va mai băga tot atîţia bani.

"În şapte ani mi-au furat două cupe, istorie, palmares, culori, şase puncte. E timpul să mă retrag. Banatul să se gîndească, în momentul în care echipa va cîştiga la Lausanne mă voi retrage. Voi rămîne acţionar, dar nu mă voi mai implica. Voi mai investi o anumită suma, însă cea considerată corectă de mine.

În rest, Banatul trebuie să îşi caute investitori şi oameni care să se ocupe de acest club. Eu plec în momentul în care voi cîştiga la TAS. Nu răman să mă razbun, eu nu mai am ce căuta în fenomenul ăsta", a spus Marian Iancu la GSPTV, la emisiunea Contraatac.

CITEŞTE AICI MAI MULTE ŞTIRI DIN LIGA 1!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.