Liga 1

Bătaie pe bani! Suma din contul transferului lui Alexe la Cesena ar putea ajunge în buzunarul lui Turcu

Articol de Bogdan Stamatoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cei 600.000 de euro veniţi de la Cesena pentru Alexe intră în conturile "cîinilor", dar Vasile Turcu solicită suma în schimbul banilor investiţi la club.

Dinamo îl dă pe Marius Alexe la Cesena sub formă de împrumut pînă în mai 2012 pentru 600.000 de euro, apoi mai poate încasa încă 3,4 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

Fotbalistul de 21 de ani fusese anunţat ieri de şefi să facă deplasarea în cantonamentul din Austria, iar cînd toate actele vor fi parafate, Ioan Becali îl va lua cu un charter pentru a merge în Italia să semneze contractul. Problema intervine însă în momentul cînd se va face plata.

Cesena va vira suma, integral, în conturile clubului din Ştefan cel Mare, dar Vasile Turcu, care mai are de primit aproximativ 2 milioane de euro, reprezentînd banii investiţi la club, are o hîrtie conform căreia îşi va recupera suma la transferul lui Alexe! Iar în situaţia delicată în care se află Dinamo din punct de vedere financiar, fiecare cent contează.

"Vor să se înţeleagă cu Turcu să-i vireze eşalonat, o dată la cîteva luni, o parte din bani şi aşa ar rămîne şi clubul cu cel puţin 400.000 de euro", a spus un apropiat al fraţilor Becali.

Îl vor şi pe Torje

Cesena şi-l doreşte, tot sub formă de împrumut, şi pe Gabriel Torje, dar dinamoviştii ţin de preţ şi nu vor să-l dea în schimbul a doar 600.000 de euro, mai ales că în ultimele zile au venit mai multe oferte pe adresa clubului. Wolfsburg şi Lokomotiv Moscova sînt cele mai insistente, Dinamo sperînd să scoată de la acestea o sumă de 4 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

"În fiecare pauză competiţională sînt transferat, dar voi pleca în cantonament cu echipa, iar dacă se va rezolva ceva, vedem. E perioada în care apar oferte şi cluburile negociază" (Gabriel Torje, mijlocaş Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.