Liga 1

Tehnici şi risipitori! Şepciile roşii s-au impus într-un amical în care Machado a fost responsabil cu spectacolul

Articol de Dan Brie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Machado a fost responsabil cu spectacolul. Nicola şi Szukala n-au avut de lucru, Achim e tehnic şi rapid, iar Marinescu bătăios.

Trepca a fost un adversar facil pentru clujeni, care au pasat lejer, din vîrful bocancului, şi au alergat puţin, ca pentru începutul unui stagiu de pregătire ce se anunţă, la nivel fizic, chinuitor. Machado a preluat o pasă de peste 30 de metri de la Păcurar şi l-a lobat, elegant, pe portarul kosovarilor, la prima fază de gol a "studenţilor", 1-0 (18).

Clujenii, care şi-au regăsit "unicul căpitan", pe Szilagyi, revenit după 7 luni de probleme medicale, n-au forţat. Putea să fie lejer 3-0 la pauză, dar acelaşi Machado n-a găsit plasa, imitat de Cristea. Szukala şi Nicola au fost titulari, însă n-au avut de muncă. Achim, activ, şi Marinescu, ambiţios, mereu la bătaie, au intrat în partea a doua, cînd Clujul a dominat copios, a avut o bară şi a ratat şi un penalty, prin Voican (90).

Inbox
- Revenit pe teren după 7 luni, fundaşul Zsolt Szilagyi a fost căpitan, Boştină cedîndu-i banderola.
- Costin Lazăr (Rapid) şi Janos Szekely (Steaua) vor semna luni cu U Cluj.

U Cluj - Trepca (Kosovo) 1-0
A marcat: Machado (18)

U: M. Popa - Unguruşan, Szilagyi, Szukala, Nicola - Boştină, Nasser - Cojocnean, Păcurar, Ad. Cristea - Machado. Antrenor: Ionuţ Badea. Au mai jucat: Matache, Boşneag, Achim, Abrudan, Cucui, Mendy, Tobă, Marinescu, Castro, Balde, Bazzi, A. Voican

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.