Liga 1

Eric e convins că nu va începe campionatul la Mediaş: ”Plec după Europa League”

Eric crede că din toamnă va juca la altă echipă

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul a fost din nou numărul 1 la Mediaş, punctînd de două ori împotriva ungurilor de la Kecskemet.

- Eric, cum te simţi după "dubla" marcată contra cîştigătoarei Cupei din Ungaria?
- (rîde) Tot negru, frate! Mă simt foarte bine după ce am efectuat o săptămînă de antrenamente mai mult fizice. Sînt foarte bucuros că nu mi-am pierdut forma de anul trecut chiar dacă am ratat pregătirea de iarnă. Acum sînt mai uşor, nu mai am acele probleme cu greutatea.

- Cum au fost cele două goluri?
- La prima atingere a mingii, am şutat direct la vinclu din 18 metri. Fără speranţe pentru portar, gol în stil brazilian. La al doilea l-am taxat pe portar din penalty. Unul mai frumos ca altul.

- S-a vorbit despre un posibil transfer la U Cluj. Cum stă treaba?
- Deocamdată, situaţia mea cu Gaz Metan nu este rezolvată. Nu ştiu dacă voi mai rămîne. Pînă pe 21 iulie, după returul cu finlandezii, mai am angajament cu clubul. Şansele de a pleca sînt foarte mari, cam 90 la sută. Impresarul mi-a zis că are o ofertă pentru mine de la Hapoel Tel Aviv. Oricum, nu ştiu dacă voi pleca tot în România dacă ar fi să mă transfer. O să vină impresarul meu şi apoi vom vedea dacă vom ajunge la vreo înţelegere. Pentru mine, în aceste momente, este foarte important să mă pregătesc foarte bine. Ce va fi o să vedem.

Le-a dat emoţii

Mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira le-a dat emoţii colegilor săi în minutul 37 al primei reprize din amicalul cu Kecskemet. După un dribling de fineţe în banda dreaptă, fotbalistul a fost călcat tare, direct pe picior, de un adversar. Eric a primit cîteva minute îngrijiri medicale, apoi a revenit şi a marcat din penalty!

Zaharia optimist

Fundaşul dreapta Radu Zaharia este încrezător în şansele grupării medieşene de a elimina formaţia finlandeză KUPS din turul doi preliminar al Europa League. "Am învins o echipă bună, victorie care ne dă un moral foarte bun pentru următoarele jocuri amicale, dar şi pentru cele din Europa League, unde sperăm să trecem în turul următor", a afirmat Zaharia.

Bratu, gol nevalidat

Vîrful de atac Florin Bratu ar fi putut mări avansul grupării medieşene în amicalul de ieri, însă reuşita sa nu a fost validată de brigada de arbitri. Fostul internaţional a plasat elegant mingea peste portar, acesta a deviat balonul în bară, de unde a ricoşat în poartă, apoi a fost reţinut de goal-keeperul maghiar. Arbitrul a considerat că mingea nu a trecut de linia porţii, cu toate că aceasta depăşise în mod vizibil linia de poartă!

Gaz Metan - Kecskemet 4-1
Au marcat: Eric (23, 40 pen), Al. Munteanu (35), C. Petre (74)

Gaz Metan: Pleşca - Zaharia, Lazăr, Trtovac, Vukadinovici - C. Todea, Hoban - Al. Munteanu, Eric, Pîrvulescu - Liţu. Antrenor: C. Pustai. Au mai jucat: Portnjos, Buzean, Bratu, Kralick, Kuarkal, Bawab, Akaky

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.