Box

FOTO // Lucian Bute a început pregătirea în România!

+4 Foto
Lucian Bute a început antrenamentele în România. foto: lucian-bute.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 iunie 2011

Lucian Bute a început antrenamentele în România pentru meciul cu Jean-Paul Mendy, din 9 iulie. În primele două zile a pus accent pe pregătirea fizică, a alergat pe bandă şi a înotat în piscină.

Pugilistul român a început sîmbătă antrenamentele, iar gazdele de la Hotelul JW Marriott i-au pus la dispoziţie un mini gym, în timp ce antrenorul Stephan Larouche l-a "încărcat" cu un program de pregătire spartan, bazat pe antrenamente fizice, două şedinţe pe zi.

"Alergare pe bandă, flotări, genuflexiuni, sărituri la coarda. După o oră, cînd calvarul părea a se fi terminat, Lucian intră în bazin pentru cîteva ture de înot. Apoi saună. E bună şi pentru relaxare, dar şi pentru a mai da jos din kilogramele pe care Lucian le are în plus", au anunţat cei din echipa lui Lucian pe site-ul personal,lucian-bute.ro. "Totul e în grafic. Nu vor fi probleme cu categoria", a spus Larouche.

Săptîmâna viitoare, Bute va începe şi pregătirea specifică la sala de box. Dimineaţa va face box, iar seara alergare. În ultima săptămînă, programul se va inversa, Lucian urmînd a-şi regla loviturile seara.

110 reprize de sparring a făcut Bute pentru meciul cu Jean Paul Mendy, care avea loc în 9 iulie la Romexpo.

Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, pe 9 iulie, în cadrul galei "Campion pentru România", ce va avea loc la Romexpo şi va fi transmisă de Pro TV.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.