Campionate

Ce mai zic fotbaliştii pe Twitter? Sergio Ramos: "Sper să mă retrag de la Real!"

Sergio Ramos (Real Madrid)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 iunie 2011

Twitter-ul a ajuns o modă printre jucătorii de fotbal de pe mapamond, iar GSP.RO vă prezită ultimele reacţii ale unor fotbalişti importanţi, precum Sergio Ramos (Real Madrid), Micah Richards (Manchester City) sau Radamel Falcao (FC Porto).

Fundaşul lui Real Madrid, Sergio Ramos, spune că vrea să joace toată cariera pe Santiago Bernabeu: "Mă simt ca acasă aici, nu se compară cu nimic. Sper să mă retrag de la Real. Hala Madrid!" (http://twitter.com/SergioRamos)

Micah Richards a dezvăluit pe contul său că este un tip singuratic de fel, dar că se simte confortabil astfel. (http://twitter.com/OfficialMR2)

Golgeterul lui Porto, Radamel Falcao, şi-a încurajat fosta echipă, River Plate, aceasta retrogradînd în cele din urmă din prima ligă argentiniană. (http://twitter.com/R9FALCAO)

Freddy Adu a revenit în naţionala Statelor Unite după 2 ani de zile şi şi-a exprimat regretul că echipa sa a pierdut finala Gold Cup în faţa Mexicului: "Am dat totul pe teren, sîntem la fel de dezamăgiţi ca şi voi" (http://twitter.com/FreddyAdu11)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.