Liga 1

N-au nici un magician! » Levy caută un bun executant de lovituri libere

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua a făcut achiziţii, dar tot nu are în echipă un executant de faze fixe redutabil, aşa că e de aşteptat să sufere şi în campionatul următor.

Gigi Becali şi Mihai Stoica au completat lotul în vara asta, dar n-au acoperit o gaură pe care echipa a arătat-o în sezonul trecut, mai ales în prima parte a lui. Nu există nici un fotbalist capabil să înscrie cu regularitate din lovituri libere. Nicolae Dică a salvat stagiunea precedentă cu un gol marcat lui Dinamo dintr-o "directă" în finala Cupei României, dar el a dispărut din echipă între timp. Şi nu a fost înlocuit de un specialist măcar la fel de competent.

Rusescu şi Dorinel Popa sînt, dintre nou-veniţi, fotbaliştii care executau astfel de faze fixe la cluburile de la care au sosit, numai că în mod normal nici unul dintre ei n-o să prindă un loc în prima echipă. Mijlocaşul provenit de la Brăneşti a recunoscut că-ţi trebuie talent ca să baţi bine loviturile, că nu e ceva ce antrenorul poate să pregătească: "Eu am şi exersat, dar în mare parte e ceva nativ, e vorba despre plăcerea de a lovi mingea cînd ea stă".

Să vină Moraes!

Steaua ar putea să scape de problema asta dacă rezolvă în timp util achiziţionarea lui Junior Moraes. Brazilianul care a semnat recent cu ŢSKA Sofia, dar tot mai poate ajunge în roşu şi albastru, chiar e un executant excelent. A demonstrat asta la Bistriţa, pentru care a marcat des din lovituri libere.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.