Liga 1

Scîntei la antrenamentele Stelei! Levy îşi întărîtă jucătorii să intre fără milă

Levy vrea agresivitate

Articol de Gastein) Remus Răureanu (Bad Gastein) Gabriela Arsenie (Bad Gastein)  —  luni, 27 iunie 2011

Antrenamentele Stelei în Austria sînt pline de tacklinguri la limită. Chiar Levy încurajează intrările tari, pentru că vrea o echipă agresivă, dar problemele medicale apar în fiecare zi


Steaua nu ştie clar ce lot o să aibă în al doilea stagiu de pregătire din Austria. Şi din cauza transferurilor încă nefinalizate, şi din pricina accidentărilor de care are parte. Geraldo nu se va antrena normal pînă în a doua jumătate din luna iulie, Gardoş a făcut entorsă la o zi după ce a ajuns în cantonament, azi a ieşit şi Mihai Costea de pe teren. Alţi trei au mai avut probleme: Răduţ, Gabi Matei şi Brandan. Dintre ei, doar argentinianul a revenit şi se pregăteşte la intensitatea la care lucrează şi restul lotului.

Faptul că numărul "clienţilor" doctorului Paligora creşte zi după zi nu-l determină pe Ronny să schimbe ideea de la care a pornit la Steaua. Vrea neapărat să facă din echipa lui cea mai agresivă formaţie din România şi pentru asta se transformă dintr-un tip calm, liniştit, într-unul care ţipă nonstop şi amestecă în momentele alea cuvinte româneşti şi englezeşti în indicaţiile pe care le dă.

"Liber in the middle!" ("liber în mijloc") şi "ce faci, are you sleeping?" ("ce faci, dormi?") ţipă israelianul atunci cînd echipa mai uită şi scade ritmul. După fiecare intervenţie a lui, clinciurile ajung la limita de cartonaş! La un duel Bănel - Tatu ies scîntei, pentru că ei sînt cei mai răi mijlocaşi din lot.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.