Liga 1

Terapie cu Kosovo! Dinamo a învins lejer un adversar modest

Articol de Remus Răureanu, Gabriela Arsenie (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo a învins lejer un adversar de nivelul Ligii a treia de la noi, un rezultat perfect ca să le mai ridice moralul "cîinilor" măcinaţi de incertitudini.

Liviu Ciobotariu nu ştie nici el dacă e interimar şi cît poate să dureze interimatul la Dinamo, dar primeşte în Austria adversari care 90 de minute se chinuie să prindă şi ei mingea. Aşa, problema apărării nu numai c-a fost rezolvată. Apărarea a rezolvat şi problema atacului! Dragoş Grigore a dat două goluri într-o singură repriză cu Trepca, primul cu capul şi al doilea în urma unei faze în care a arătat ca un Maradona mai înalt cu 15 centimetri în faţa nevinovaţilor din Kosovo. În "prima", a mai dat un gol Dănciulescu.

Echipa din repriza a doua, schimbată complet, a fost un experiment care i-a reunit pe Pulhac, revenit după un sezon în care a fost adversarul Barcelonei, şi pe Cazacu, de la "satelit". Nimeni n-a avut probleme. Bakaj a tras în zid o lovitură liberă, dar kosovarii din zid i-au dat mingea înapoi, să mai încerce o dată, şi albanezul a înscris. Mai tehnică, a doua formaţie a roş-albilor a arătat şi mai tare cît de slabă a fost Trepca. Alexe şi Bakaj au părut fantastici. Cîte doi-trei adversari depăşiţi la fiecare atingere, centrări cu exteriorul. Ciobotariu n-a dat nici o indicaţie tot meciul. Dinamo nu poate decît să aştepte şi primul adversar serios.

Borcea: "Săvulescu să tacă!"

Conducătorii lui Dinamo continuă să se contreze. Cristi Borcea l-a tras de urechi ieri pe Dragoş Săvulescu. "Pe Dragoş l-am lăsat să vorbească. Am auzit ce a spus despre Dănciulescu, că nimeni nu e de neînlocuit. Putem pleca eu, el, dar nu «Danciu»! Eu am cumpărat acţiunile de la Walter şi i-am dat şi lui Săvulescu, şi lui Badea. Săvulescu să nu mai vorbească, eu cît m-am ocupat de club am cîştigat 18 trofee şi am fost echipa deceniului! Să vorbim mai puţin şi să facem mai mult!", a zis Borcea la sport.ro.

"Asta e mentalitatea lui Dinamo, să obţină victorii pe linie! Cu o pregătire bună, vom cîştiga la fel şi în campionat. Succesele asigură curajul necesar jucătorilo" (Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo)

Dinamo - Trepca (Kosovo) 4-0
Au marcat: Dr. Grigore (12, 36), Dănciulescu (30), Bakaj (50)

Dinamo (prima repriză): G. Curcă (31 Bălgrădean, 60 Naumovski) - E. Crăciun, Dr. Grigore, Moţi, Diabate - Chiacu, Mărgăritescu, B. Pătraşcu, C. Munteanu - Dănciulescu, L. Ganea
Dinamo (repriza a doua): Bălgrădean - Bărboianu, Găman, Crişan, Alexe - Cazacu, Kone, Bakaj, Muşat - Ţucudean, Alexe. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.