Box

VIDEO Lucian Bute a devenit campion mondial cu un upercut de stînga. Şi a mai cîştigat astfel încă 4 partide

Lucian Bute

Articol de Andreea Moldoveanu  —  marţi, 28 iunie 2011

Adrian Mutu îi cere lui Lucian Bute să cîştige meciul care va avea loc pe 9 iulie, la Romexpo, printr-un upercut de stînga.

Tot cu această lovitură "Mister KO" devenea campion mondial pe 19 octombrie 2007. După un început de meci timid, Lucian părea că prinde aripi în runda 11. Cu lovituri rapide şi foarte puternice, Bute l-a băgat în corzi pe Alejandro Berrio şi nu l-a mai lăsat să "scape". Lovitura cu care a cîştigat partida, prin KO în runda a 11-a, a fost un upercut de stînga bine plasat.

Vezi aici upercut-ul care i-a adus lui Lucian Bute centura de campion mondial!


Lucian Bute vs. William Joppy, 29 februarie 2008, KO în runda 10
Americanul William Joppy, în faţa căruia Lucian Bute şi-a apărat pentru prima dată titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea
IBF, la 29 februarie 2008, a fost învins prin KO tehnic, în runda a 10-a, tot în urma unui upercut bine plasat al românului.

Vezi secundele care i-au adus victoria lui Lucian!


Lucian Bute vs. Edison Miranda, 17 aprilie 2010, KO în runda 3
Nici Edison Miranda nu a scăpat de upercut-ul lui Lucian Bute. După mai multe momente în care Miranda a "glumit" cu campionul de la supermijlocie, spunînd "numai atît poţi?", iată că, în runda a 4-a, un upercut de stînga bine plasat i-a demonstrat columbianului că de fapt el este cel care "nu poate să ducă" tot ceea ce poate Lucian să ofere.

Intră aici să vezi upercut-ul cu care Lucian Bute şi-a apărat centura cu diamante pentru a cincea oară!


Lucian Bute vs. Jesse Brinkley, 15 octombrie 2010, KO în runda 9
Americanul Jesse Brinkley nu a putut termina meciul. Un upercut de stînga l-a oprint în runda a 9-a. Ultimul meci al lui Lucian Bute din 2010 nu a durat decît 9 runde.

Iată uppercut-ul pregătit special pentru american!


Lucian Bute - Brian Magee, 20 martie 2011, KO în runda 10
Primul meci din seria celor trei pe care Lucian Bute le are în plan pentru anul 2011, cel cu britanicul Brian Magee, care a avut loc pe 20 martie, s-a încheiat tot înainte de termen şi tot cu un upercut al românului.

Intră aici să vezi momentul în care Lucian Bute l-a învins pe Brian Magee!

Dacă şi francezul Jean Paul Mendy va "beneficia" de acelaşi tratament vom vedea pe 9 iulie, în gala "Campion pentru România", care se va desfăşura la Romexpo şi în care Lucian Bute îşi va pune în joc, din nou, titlul suprem IBF, la categoria supermijlocie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.