Tenis

FOTO Sorana Cîrstea pe locul trei în topul celor mai fierbinţi jucătoare de la Wimbledon

+11 Foto
Sorana Cirstea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 June 2011

Site-ul american bleacherreport.com a alcătuit o ierarhie a celor mai bune jucătoare de la Wimbledon, printre ele şi o româncă

Frumuseţea e bine văzută la Wimbledon. Site-ul american bleacherreport.com a alcătuit un top al celor mai fierbinţi jucătoare de la Londra. Lider în acest clasament este Ana Ivanovici, chiar dacă n-a ajuns în a doua săptămînă de iarbă. Dacă pe primul loc e o brunetă, pe cel de-al doilea a urcat o blonda, de fapt blonda supremă din tenis, Maria Şarapova.

Blonda supremă care încă mai joacă tenis, pentru că acest loc este rezervat pentru totdeauna pentru Anna Kournikova. Podiumul este încheiat chiar de Sorana Cîrstea. Românca a pierdut în primul tur, dar i-a impresionat pe toţi cu frumuseţea sa. În spatele ei s-au clasat Maria Kirilenko, Caroline Wozniacki, Victoria Azarenka, Ţvetana Pironkova, Agnieszka Radwanska, Julia Goerges, Daniela Hantuchova.

Au mai intrat în top Jarmila Gajdosova (11), Dominika Cibulkova (12), Venus Williams(13), Elena Vesnina(14), Petra Cetkovska(15), Alona Bondarenko(16), Serena Williams(17), Alison Riske(18), Klara Zakopalova(19). Alize Cornet(20), Anna Chakvetadze(21), Stephanie Dubois(22), Sabine Lisicki(23), Vera Zvonareva (24) şi Anne Keothavong (25).


Top 10 celor mai fierbinţi jucătoare de la Wimbledon
1. Ana Ivanovici
2. Maria Şarapova
3. Sorana Cîrstea
4. Maria Kirilenko
5. Caroline Wozniacki
6. Victoria Azarenka
7.Ţvetana Pironkova
8. Agnieszka Radwanska
9. Julia Goerges
10. Daniela Hantuchova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.