Liga 1

Vladimir Cohn: "Nu avem jucători indispensabili, nici Torje nu este esenţial"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 iunie 2011

Fost acţionar în Ştefan cel Mare, Vladimir Cohn, consideră că Gabriel Torje poate pleca de la Dinamo în cazul unei oferte consistente, deoarece nu există nici un fotbalist indispensabil clubului din Groapă:

"Ştiam că Borcea a preluat acţiunile lui Buşcă şi urma ca ceilalţi doi acţionari să-l compenseze, să-i dea bani. Mă mir dacă l-a criticat pe Săvulescu, pentru că sînt prieteni buni. A fost un moment de nervozitate din partea lui Borcea.

Săvulescu e un băiat civilizat, mai liniştit, nu cred că vrea să facă ceva ce ar putea dezbina clubul. Probabil că s-a exprimat mai neatent, dar mie mi s-a părut pertinentă declaraţia sa", a comentat Cohn conflictul dintre Cristi Borcea şi Dragoş Săvulescu. 

Vova Cohn şi-a îndreptat apoi atenţia spre partea sportivă de la Dinamo, spunînd despre actualul tehnician al "cîinilor":"Liviu Ciobotariu e un băiat muncitor, care ştie despre ce e vorba în fotbalul mare". 

În ceea ce priveşte lotul dinamovist, Cohn consideră că nu există nici un jucător indispensabil:
"Ar fi bun un atacant de genul lui Claudiu Niculescu. Ne-ar trebui un jucător care să aibă alura lui Răducioiu. Nici unul dintre jucătorii de la Dinamo nu este esenţial în acest moment. Nu l-am văzut pe Torje sau pe alt jucător de la Dinamo să schimbe situaţia unui meci de la un minut la altul", a spus Cohn la sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.