Liga 1

Poli Timişoara a somat Federaţia Română de Fotbal să o repună în Liga 1. Vezi răspunsul lui Mircea Sandu!

Marian Iancu promite că echipa sa va reveni în Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 iunie 2011

Marian Iancu speră în continuare să o readucă pe Poli Timişoara în prima ligă şi a anunţat la Fanatik Show, pe DigiSport, că a somat Federaţia Română de Fotbal să repună echipa sa în primul eşalon.

Finanţatorul bănăţean spune că decizia retrogradării echipei sale a fost  abuzivă şi nimeni nu avea dreptul de a lua o astfel de decizie. Oficialul de pe Bega ameninţă că va face plîngere în instanţă în cazul în care echipa sa nu va fi reprimită în Liga 1.

"Poli Timişoara e în Liga 1. Am notificat Federaţia că nu există nici o decizie împotriva noastră. Chiar şi tribunalul de la Lausanne a trimis o astfel de notificare la Federaţie. Orice se decide împotriva noastră e caz penal, e abuz în serviciu şi nu o să mă feresc să fac plîngere în instanţă.

Nimeni nu-şi poate permite să scoată cel mai puternic club din ţară din competiţie, mai ales că ne-am cîştigat dreptul pe teren.  Aştept să văd cine şi-a permis să ne scoată din Liga 1 şi cine ne-a scos din Europa. Indiferent cine este, chiar şi Mircea Sandu, va suferi consecinţele", a declarat  Marian Iancu. 

Preşedintele Federaţiei i-a răspuns oficialului bănăţean, spunînd că nu are de ce să dea curs notificării făcute de clubul timişorean şi numai TAS-ul îi poate repune în Liga 1.

"Am primit acea notificare de la Timişoara, de fapt m-au anunţat notarii că am fi primit aşa ceva, dar eu nu trebuie să dau răspuns la notificări. Am luat la cunoştinţă! Foarte bine au făcut, e dreptul lor. TAS-ul trebuie să le dea un răspuns, noi nu facem decît să aşteptăm. Dacă aş fi ştiu că are dreptate, aş fi acţionat în consecinţă.

Campionatul va începe pe 22 iulie, iar dacă TAS-ul nu decide pînă atunci, atunci sezonul se va disputa în componenţa anunţată de ultimul Comitet Executiv", a spus Mircea Sandu.

CITEŞTE ŞI...
Sandu: "Dacă TAS-ul decide în favoarea lui Poli, cei din Comisia de Licenţiere vor plăti cu funcţiile"

Se aprinde fitilul între şefii fotbalului! Dragomir: "Sandu ştia ce votam în CEx, degeaba zice că n-a ştiut"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.