Campionate

Nico Rosberg şi-a pus în cap toată Germania: "Fotbalul feminin pare o competiţie pentru handicapaţi"

Formula,One,Racing

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 June 2011

Pilotul german de Formula 1 Nico Rosberg a reuşit performanţa de a-şi atrage numai critici după ce a declarat că fotbalul feminin pare o competiţie pentru persoanele cu dizabilităţi.

"Fotbalul feminin e interesant, dar la fel de interesant cum este o competiţie Paralimpică. Şi în astfel de cazuri vezi sportivi de calitate, dar ale căror performanţe nu prea se apropie de cele ale atleţilor", a spus Rosberg într-o conferinţă de presă de la finalul cursei din Valencia.

Declaraţiile sale au fost imediat taxate de conaţionalii săi, dar şi de fetele din echipa de fotbal a Germaniei, campioane mondiale en-titre. "E ruşinos să declari aşa ceva. E clar că nu are pic de idee despre ce vorbeşte şi face declaraţii numai de dragul de a le face", a spus căpitanul naţionalei de fotbal feminin a Germaniei.

Campionatul Mondial de Fotbal Feminin se dispută în aceste zile în Germania şi, în ciuda declaraţiilor lui Rosberg, pare să se bucure de un imens succes, nemţii reuşind să vîndă aproape 800.000 de bilete pentru competiţia care se va încheia la mijlocul lunii iulie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.