Liga 2

Wild-card pentru Liga a doua pentru Craiova!

Peste 20 de echipe din eşalonul inferior au probleme cu licienţa

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ştiinţa află azi dacă primeşte licenţa pentru divizia secundă în urma apelului. Juveţi ar putea fi primiţi în "B" chiar şi în caz contrar, pe baza unei invitaţii de la FRF.

Universitatea speră ca de azi să vorbească la trecut despre coşmarul Ligii a 3-a. Comisia de Apel a Departamentului Licenţiere va anunţa în această seară verdictele privind recursurile depuse de cluburile aspirante la Liga a 2-a care au picat licenţa în primă instanţă, printre care şi U Craiova. Oltenii au semnale că apelul le va fi soluţionat favorabil.

Chiar dacă nu va fi aşa, şefii din Bănie tot sînt optimişti, pentru că în urma Comitetului Executiv de pe 4 iulie ar putea primi o invitaţie pentru a juca în eşalonul secund. Acest lucru e posibil din cauza situaţiei dezastruoase de la Liga a 2-a: sînt peste 20 de cluburi care au probleme cu licenţierea, iar unele vor fi acceptate pentru ca seriile de «B» să fie completate!

Problemele pentru alb-albaştri nu se încheie însă aici. Pentru că dacă nu fac în timp util dovada stingerii datoriilor către terţi, vor fi neprogramaţi în primele etape ale noului sezon. Iar două neprogramări înseamnă automat excluderea din campionat!

Bornescu prins la mijloc

Adrian Mititelu îl vrea pe Mircea Bornescu înapoi la Universitatea, iar fostul portar al Rapidului a anunţat deja că i-ar surîde ideea de a juca din nou în alb-albastru chiar şi în «B». Totuşi, în afară de capitolul financiar, unde Craiova stă foarte prost, o mare problemă în calea transferului e conflictul dintre Ana-Maria Prodan, agentul portarului, şi patronul Universităţii. Între cele două tabere relaţiile s-au stricat după ce Laurenţiu Reghecampf a fost demis de Mititelu. Soţia fostului antrenor oltean s-ar putea opune transferului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.