Liga 1

Mircea Sandu despre scandalul Dumitru Dragomir - Gigi Becali: "Sîntem de o mojicie şi o mizerie crunte"

Mircea Sandu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 iunie 2011

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a comentat la GSP TV conflictul deschis dintre Gigi Becali şi Dumitru Dragomir, care s-au jignit ca la uşa cortului aseară, din pricina detaliilor financiare din spatele tranzacţiei încheiate de şeful LPF cu DigiSport.

"Să terminăm cu mojicia asta! Trebuie să instituim o Comisie de Etică menită să judece asemenea ieşiri. Cine face scandal să fie declarat persona-non-grata în fotbalul românesc, indiferent cîţi bani bagă în fenomen. Suntem de o mojicie şi o mizerie cruntă. Persona non grata... Nu e nici o problemă... Venim în Adunarea Generală şi arătăm pe un ecran mare şi să-i declare Adunarea Generală persona non grata. După părerea mea, chiar nu mai au ce căuta în fotbal unele persoane dacă se comportă astfel, indiferent câţi bani aduc în activitatea asta", spune Mircea Sandu. 

Acesta a vorbit şi despre situaţia cluburilor FC Bihor, Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa, care nu vor avea drept de joc în Liga 1 în sezonul viitor:

"Retrogradarea celor trei cluburi care au probleme cu licenţa a fost omologată. După terminarea licenţierii cluburilor de liga a doua s-a decis ca Năvodariul şi Sibiul să joace la baraj pentru a se decide ultima echipă din Liga 1. Pînă se prounţă TAS-ul ele vor rămîne în liga a doua. 

Însă, nu ştiu dacă sînt 8 echipe din eşalonul secund care să fie puse la punct cu licenţierea. Am fost mai mult decît gentil cu sistemul de licenţiere şi i-am comunicat personal domnului Iancu că nimeni nu are nimic împotriva cluburilor", a mai comentat Mircea Sandu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.