Liga 1

Cornel Dinu: "Ce rost are să vorbim de vinovatul de la gol? E doar o rămăşiţă a trecutului" :)

Cornel Dinu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 iunie 2011

Cornel Dinu a vorbit despre înfrîngerea suferită de Dinamo în al doilea amical al acestei veri, scor 0-1 în faţa echipei de ligă secundă germană Ingolstadt. Acesta l-a înţepat pe Cosmin Moţi, fundaşul care a greşit la golul primit de "cîini" în minutul 42.

"Dinamo are probleme în continuare, care vin din trecut. Echipa germană, mai puternică din punct de vedere fizic, dar nu pentru că ar începe mai devreme campionatul, ci pentru că sînt nemţi. N-are rost să mai dau nume despre cine a greşit la gol, că e vorba tot de rămăşiţele trecutului. Fizic stăm destul de bine, dar sînt probleme cu valoarea intrinsecă a jucătorilor", a spus Dinu la DigiSport, după care a adăugat: 

"S-a lucrat destul de puţin în ultimul timp la relaţiile de joc dintre mijlocaşi şi atacanţi. Nu ştiu dacă aţi remarcat vreo combinaţie între mijlocaşi şi atacanţi. Dinamo a avut 3 situaţii de gol faţă de 2 ale nemţilor, dar acestea n-au venit din reflexe de joc, din faze antrenate".
Referitor la jucătorii remarcaţi în acest amical, Dinu a completat:

"La ce-am văzut în repriza a doua, cred că doar Diabate, Muşat şi într-o oarecare măsură Păun pot ajuta la viitorul lui Dinamo. Am avut mari probleme de apărare care s-au reconfirmat la golul primit. În primele meciuri amicale e normal să se dea şanse tuturor jucătorilor din lot, abia în ultimele 2-3 meciuri se poate folosi o formulă apropiată de cea a titularilor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.