Box

Andre Ward îl vrea pe Lucian Bute: "Este prea multă confuzie despre cine este cel mai bun"

Andre Ward

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 iunie 2011

Campionul WBA la supermijlocie, Andre Ward, s-a decis deja pe cine vrea să înfrunte în ring după finala Super Six, care va avea loc în octombrie 2011. Este vorba despre campionul IBF la supermijlocie, Lucian Bute.

Conştient de faptul că nu va putea boxa cu Bute în acest an, pentru că în noiembrie Lucian va avea următorul meci, al treilea din 2011, şi cel mai probabil adversarul este Kelly Pavlik, Ward se mai gîndeşte şi la Mikkle Kessler. Un al doilea meci cu danezul ar dovedi că victoria din 2009 nu a fost o întîmplare.    

Andre Ward şi-a păstrat titlul de campion WBA la categoria supermijlocie şi s-a calificat în finala turneului Super Six, învingîndu-l la puncte pe germanul Artur Abraham, în semifinalele competiţiei, la Los Angeles.

"Cred că Lucian Bute face o treabă bună acum. Cîştigă împotriva unor luptători de calibru şi cu siguranţă este unul dintre cei cu care ar trebui să se bată învingătorul acestui Super Six, pentru că există prea multă confuzie despre cine este cel mai bun", a spus Ward.

La profesionişti, Andre Ward are 24 de meciuri jucate şi 24 de victorii, dintre care 13 prin KO.

Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura cu diamante şi titlul IBF la categoria supermijlocie, pe 9 iulie la Romexpo, în faţa francezului Jean Paul Mendy.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.