Stranieri

Drum liber pentru Daniel Niculae spre Rapid: poate pleca gratis de la AS Monaco

Daniel Niculae a înscris numai 3 goluri în tricoul lui Monaco

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 iunie 2011

Rapid ar putea să-şi încheie campania de achiziţii din această vară cu un nume pe placul suporterilor. Este vorba de Daniel Niculae, jucătorul lui AS Monaco, dar care a primit undă verde din partea conducerii să se transfere gratis la orice echipă.

Idolul suporterilor giuleşteni ar putea reveni sub comanda lui Răzvan Lucescu după 4 sezoane petrecute în primul eşalon francez, la AJ Auxerre şi AS Monaco. Situaţia atacantului de 28 de ani porneşte de la dorinţa şefilor monegasci de a le scădea salariile tuturor fotbaliştilor, care în acest sezon au reuşit contraperformanţa de a o retrograda pe Monaco în Ligue 2.

Toţi jucătorii au fost informaţi că li se vor scădea salariile cu 30%, caz în care fiecare are la dispoziţie o săptămînă să-şi găsească alt club, la care pot pleca gratis. Daniel Niculae nu a negat posibilitatea de a se întoarce în Grant în această vară.

"Rapid este a doua mea casă şi m-aş întoarce oricînd să joc în Giuleşti. Şi în această vară am discutat mult cu şefii Rapidului", a spus atacantul pentru DigiSport.

33 de goluri (107 partide) a reuşit Daniel Niculae între 2001 şi 2006 pentru Rapid

22 de goluri (137 partide) a înscris atacantul în Ligue 1, pentru Auxerre şi AS Monaco

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.