Stranieri

Despărţire de Monaco » Daniel Niculae îşi caută echipă

Niculae a dat ultimul gol pe 18 decembrie 2010, la 2-2 cu PSG Foto: Reuters

Articol de Constantin Popescu  —  vineri, 01 iulie 2011

Daniel Niculae a ales să plece de la echipa din Principat, picată în Ligue 2. Într-o săptămînă va decide noua destinaţie, posibil Spania.


Întors din vacanţă, perioadă în care a devenit tătic de fată, Daniel Niculae (28 de ani) a făcut marţi vizita medicală la Monaco. Dar n-a mai plecat ieri în stagiul de 12 zile pe l'Ile de Re, insulă în vestul coastei franceze. El a rămas în afara lotului de 24 special ca să-şi găsească altă echipă.

Nici oficialii clubului din Principat nu-l mai vor, nici atacantul român nu mai e atras să continue. Primii se plîng de randament: adus vara trecută gratis, după expirarea contractului cu Auxerre (3 sezoane), Nico nu a dat decît 4 goluri în 17 meciuri. În schimb, jucătorul e nemulţumit de bani. Monaco a retrogradat din Ligue 1, evident veniturile au scăzut, iar măsura luată a fost înjumătăţirea salariilor. "Mă aşteptam să scadă. Însă cu 20 la sută, nu cu 50", a zis ex-rapidistul.

Niculae şi-a dat termen o săptămînă să caute o soluţie. "Nu mai doresc să rămîn în Franţa", a zis el. Totuşi, de o revenire în Giuleşti nu pare a fi vorba, deoarece nu i s-ar putea oferi decît un salariu de circa 200.000 de euro. O variantă posibilă este Spania, de unde ar fi fost căutat de un club de mijlocul clasamentului.

800.000 de euro e salariul lui Daniel Niculae la AS Monaco

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.