Box

FOTO EXCLUSIV » Premieră la Romexpo: Arena centrală rămîne fără cupolă pentru meciul lui Bute

+6 Foto
Organizatorii galei "Campion pentru România" au început să amenajeze Pavilionul Central de la Romexpo pentru evenimentul din 9 iulie, în paralel cu ridicarea tribunelor, începînd şi demontarea cupolei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 iulie 2011

Organizatorii galei "Campion pentru România" au început să amenajeze Pavilionul Central de la Romexpo pentru evenimentul din 9 iulie, în paralel cu ridicarea tribunelor, începînd şi demontarea cupolei interioare.

Este pentru prima oară de la inaugurarea arenei centrale de la Romexpo cînd se renunţă la unul dintre elementele sale specifice de decor.

"Este o operaţiune necesară pentru că vom monta patru panouri video uriaşe. Cum acestea sînt foarte grele şi vor fi montate direct de tavan, am fost obligaţi să renunţăm la cupolă", spune şeful echipei de muncitori pentru site-ul www.lucian-bute.ro.

Pentru această operaţiune a fost solicitat ajutorul unor alpinişti profesionişti, deoarece lucrarea este una la înălţime. Muncitorii reuşiseră să dezafecteze o mare parte din cupola interioară, operaţiunea urmînd să fie finalizată în week-end.

La începutul săptâmînii viitoare se va monta ringul, care va avea în centru logoul turistic al României. Şi la gala de la Bucureşti, Lucian Bute va avea pe şort, frunza, el avînd un contract de promovare a imaginii României.

Sîmbătă, pe 9 iulie, sînt aşteptaţi 9.000 de spectatori la Romexpo pentru gala profesionistă de box în care Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, în cadrul galei "Campion pentru România".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.