Liga 2

E criză mare la Craiova! » N-au bani nici de-un timbru

Mititelu nu mai ştie pe unde să scoată cămaşa

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mititelu a cerut amînarea unui proces de la TAS pentru că n-a avut de unde să plătească  taxa de timbru de 3.000 de euro.

Ştiinţa are licenţă, dar trebuie să facă rost şi de bani pentru a putea juca în Liga a 2-a. Dacă mîine ar fi prima etapă, alb-albaştrii nu ar fi programaţi din cauza datoriilor foarte mari către terţi.

O dovadă în plus că situaţia financiară la club e dezastruoasă o constituie un episod incredibil petrecut de curînd. "Gruparea olteană era programată să-şi susţină memoriul depus la TAS împotriva lui Găman şi Bărboianu. Conducerea clubului a cerut însă un alt termen de judecată motivînd că nu poate plăti taxa de timbru în valoare de 3.000 de euro", au povestit sursele federale pentru Gazetă.

Oltenii au interdicţie la transferuri din cauza litigiului cu Victor Piţurcă. Dacă nu reuşeşte să suspende decizia de a-i plăti selecţionerului 7 milioane de euro, Universitatea nu va putea legitima nici un fotbalist în această vară.

"Nu ne puteţi relegitima!"

Reveniţi în ţară din cantonamentul dinamovist din Austria, Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au apelat la un artificiu juridic ca să nu se prezinte la Craiova. Cei doi au trimis ieri notificări clubului oltean: "Aveţi interdicţie la transferuri, aşa că nu ne puteţi relegitima. Am veni degeaba, nu ne-am putea exercita dreptul la muncă. Apoi, trebuie să faceţi dovada că aţi plătit impozitele aferente contractelor noastre pe sezonul trecut".

În replică, şefii Ştiinţei au reacţionat printr-un comunicat: "Cei doi dau o nouă dovadă a batjocurii faţă de clubul care i-a format şi cu care sînt sub contract în următorii 5 ani!".

8,5 milioane de euro reprezintă în acest moment datoriile Universităţii către terţi şi către propriii jucători.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.