Campionate

Cine va fi noul Scholes de la Manchester? Iată cele 4 variante ale lui Alex Ferguson

Wesley Sneijder este înlocuitorul perfect al lui Scholes în viziunea lui Ferguson

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 iulie 2011

Pentru sezonul viitor, Alex Ferguson e nevoit să înlocuiască jucătorii legendari de la Manchester United. Dacă lui Van der Sar îi va lua locul spaniolul De Gea, recent adus de la Atletico Madrid, Sir Alex caută acum un înlocuitor pentru Paul Scholes. Potrivit presei din Anglia, Ferguson a ales patru ţinte de transfer pentru a acoperi locul lăsat liber de legendarul Paul Scholes:

1. Wesley Sneijder. Mijlocaşul ofensiv de la Inter şi-a demonstrat valoarea fiind unul dintre cei mai importanţi jucători din echipa cu care Mourinho a cîştigat Liga Campionilor. Alex Ferguson îl consideră pe olandez ca fiind înlocuitorul ideal al lui Paul Scholes.
40 de milioane de lire ar trebui să plătească Manchester lui Inter pentru Wesley Sneijder

2. Luka Modric. Chiar dacă a reuşit doar 4 assisturi şi 5 goluri sezonul trecut pentru Tottenham, croatul este unul din preferaţii managerului de la United. Prin tehnica şi clarviziunea sa, Modric se aseamănă mult cu Paul Scholes.
50 de milioane de lire cere Tottenham pentru Luka Modric

3. Bastian Schweinsteiger. Înlocuitorul lui Balack la Bayern şi la naţionala Germaniei ar fi o adevărată lovitură pentru Manchester. Eficienţa cu care germanul face ambele faze ale jocului l-a impresionat cu adevărat pe Ferguson. Un impediment în calea transferului ar fi faptul că Bastian Schweinsteiger nu vrea să se despartă de Bayern Munchen.

4.Samir Nasri. Internaţionalul francez de la Arsenal a fost curtat insistent în această vară. Pe lîngă Manchester, Guardiola şi-ar dori să-l vadă pe Nasri alături de Iniesta şi Xavi. Ferguson e încîntat de creativitatea şi tehnica de care Samir Nasri a dat dovadă în Premier League.
20 de milioane de lire cere Arsenal în schimbul lui Nasri




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.