Liga 1

VIDEO Bun la toate » Adrian "Puyol" Scarlatache va juca la Dinamo pe dreapta. Dar şi în centru şi pe stînga ;)

Adrian Scarlatache a jucat foarte bine în meciul cu FC Basel

Articol de Cătălin Gheorghiu (Schwaz), Alex Nicodim (foto)  —  duminică, 03 iulie 2011

Despre Adrian Scarlatache, Mircea Rednic a spus că la Lankaran a fost un fel de Puyol la Barcelona. Şi că, după părerea lui, fotbalistul de 24 de ani care a jucat fundaş central sub comanda lui Rednic la Khazar, e două clase peste Moţi, care "s-a întors deformat din Italia, de la Sienna".

Revenit după împrumutul în Azerbaidjan, Scarlatache va trece însă din nou în dreapta, acolo unde a fost cel mai des folosit de "cîinii roşii" chiar dacă el e de meserie fundaş central. Pentru că situaţia este prea încurcată cu Bărboianu, care foarte probabil se va întoarce la Universitatea Craiova, Scarlatache va deveni titularul postului de fundaş dreapta. Crăciun va fi rezervă, iar Rus ar putea fi folosit şi el, la nevoie, acolo.

Adrian are însă marele avantaj că poate evolua pe mai multe poziţii, mai ales că loveşte mingea cu ambele picioare. Este motivul pentru care dinamoviştii nu au vrut să-l mai lase pe Scarlatache, 24 de ani şi 1,84 metri înălţime, la Khazar Lankaran. E soluţie şi ca fundaş stînga, mai ales că Pulhac insistă să plece, dar şi în zonă centrală, dacă Moţi sau Dr. Grigore s-ar accidenta sau ar fi suspendaţi.

Scarlatache a evoluat în primăvară pentru Khazar (vezi AICI un gol marcat de el în campionat)  şi s-a întors la Dinamo cu Cupa Azerbaidjanului, după 4-2 la penalty-uri cu Inter Baku, şi a fost unul dintre cei mai lăudaţi fotbalişti de către antrenorul Mircea Rednic din contingentul de români de la Lankaran.

VEZI VIDEO cu victoria obţinută de Dinamo într-un superamical cu FC BASEL, campioana Elveţiei, meci în care Scarlatache a jucat tot meciul şi a fost fundaş dreapta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.