Diverse

FOTO În sfîrşit la costum! Sorin Cîrţu şi-a măritat fata cea mare

+6 Foto
foto: mediafax

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 iulie 2011

Sorin Cîrţu, fostul tehnician al Stelei, a avut motive de sărbătoare ieri. Fiica cea mare a antrenorului, Roxana Ioana, s-a cununat religios la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia, oraş de unde provine soţul acesteia, un avocat în vârstă de 30 de ani. 

Socrul mic, care a refuzat să vorbească despre fotbal, a spus, înaintea ceremoniei, că "recidivează" în această calitate, în urmă cu doi ani fiind mireasă fiica cea mică.  Cârţu a recunoscut că are emoţii, ca orice părinte în această situaţie. Întrebat ce cadou le va face mirilor, acesta a spus că voiajul de nuntă este asigurat de el. 

Alaiul de nuntaşi a fost întâmpinat la ieşirea din Catedrală de Garda Cetăţii Alba Carolina, formată din "soldaţi habsburgi", costumaţi ca în prima jumătate a secolului al XVIII-lea, perioadă când a fost construită fortificaţia din Alba Iulia. După ce le-au dat onorul mirilor, membrii Gărzii le-au urat "Casă de piatră". 

Tinerii căsătoriţi şi naşii de cununie au urcat apoi într-o caleaşcă, petrecerea la care au fost invitate peste 200 de persoane fiind programată la Sala de Bal de la mall-ul din Alba Iulia.

VEZI MAI JOS IMAGINI DE LA NUNTĂ!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.