Box

FOTO// Haye după înfrîngerea cu Klitschko: ”Am boxat cu un deget fracturat”

+17 Foto
Wladimir Klitschko l-a învins pe David Haye, la puncte foto: reuters

Articol de George Russo  —  duminică, 03 iulie 2011

David Haye, care a pierdut meciul în faţa lui Wladimir Klitschko la puncte, a declarat la conferinţa de presă pe care a susţinut-o după partidă că a boxat accidentat.

"Am pierdut pentru că acum trei săptămîni m-am accidentat la degetul mare de la piciorul drept şi nu am putut concura cum trebuie cu piciorul din spate! Dacă nu erau 45.000 de fani care cumpărau bilete, aş fi renunţat la meci! Uitaţi-vă la degetul meu, să nu credeţi că mint!", a afirmat Haye la conferinţă, arătîndu-şi şi degetul umflat.

De cealaltă parte, Wladimir Klitschko care deţine patru centuri mondiale la categoria grea, a afirmat că se gîndeşte la posibilitatea de a-i oferi lui Haye posibilitatea de a boxa într-un meci pentru revanşă.

Ucraineanul a adăugat că este indignat de ce a făcut Haye înainte de meci, dar şi de declaraţiile pe care le-a dat după, atunci cînd a spus că singurul motiv pe care a pierdut a fost acela că a concurat accidentat.

"Nu sînt de acord cu comportamentul pe care l-a avut. Este neplăcut pentru fanii boxului, dar şi pentru acest sport, în general. Acum, consider că ceea ce a arătat în ring vorbeşte despre el”, a spus Wladimir.

 

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.