Liga 1

Nu i-a mai suportat! » Brandan şi Rusescu l-au enervat pe Levy

Rusescu a impresionat neplăcut şi la reunire, cînd a venit cu mai multe kilograme în plus

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ronny Levy şi-a pierdut răbdarea! Enervat de evoluţia lui Brandan şi Rusescu, a hotărît să-i scoată de pe teren chiar înainte de pauză.

Totul a început în minutul 5, atunci cînd argentinianul a pierdut o minge simplă la mijloc. Israelianul s-a ridicat de pe bancă, dar doar l-a avertizat pe Brandan: "Mai atent!".

Sud-americanul a continuat însă seria gafelor şi Levy a explodat: "Pablo, ce faci acolo?!". Sud-americanul doar a ridicat din umeri. În vizor a intrat apoi Rusescu. Exasperat că atacantul nu face presing aşa cum i se cerea de pe bancă, Ronny i-a comunicat secundului Caramarin: "Îl schimbăm, intră Costea!". Nici olteanul nu a scăpat de nervii israelianului: "Ce faci? Grăbeşte-te la schimbare!". Era minutul 35.

Cinci minute mai tîrziu, vechiul client, Brandan, a fost şi el schimbat cu Dorinel Popa. Mijlocaşul nici nu s-a uitat spre bancă şi a plecat direct la vestiare, supărat. Pablo a fost folosit mijlocaş central, în cuplu cu Bicfalvi, nu fundaş stînga, postul său de bază.

Pe Rusescu l-a băgat iar!

Lui Levy i-a trebuit mai mult de o jumătate de oră ca să se calmeze. În minutul 64, el l-a ridicat iar de pe bancă pe Rusescu şi l-a trimis în locul lui Bilaşco. Raul a devenit coechipier în atac cu Costea, cel care-l schimbase cu zece minute înaintea pauzei.

4 greşeli importante a comis Brandan în mai puţin de o repriză, cît a fost pe teren


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.