Handbal

Feţe noi, acelaşi obiectiv la Oltchim: Liga Campionilor!

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana României are cinci jucătoare noi în lot, renunţînd la opt handbaliste din vechea gardă.

Fără Luca, Beşe, Vădineanu, Pîslaru, Smedescu, Szucs, Ţăcălie şi Pidpalova, dar cu Brădeanu, Chirilă-Şoit, Knezevici, Jovanovici şi Vetkova. Acestea sînt noutăţile la campioana României, Oltchim. De altfel, din cele 20 de jucătoare pe care le are la dispoziţie, cinci au lipsit ieri motivat: Neagu e accidentată, iar "stranierele" Managarova, Ozel, Jovanovici şi Knezevici au primit o săptămînă în plus de vacanţă.

"Trebuiau făcute schimbări, nu mai puteam merge într-o formulă identică cu cea care a ratat obiectivul propus în sezonul trecut. Trebuia sînge nou, asta le-am spus şi fetelor la reunire", a declarat Voina.

Selecţionerul crede că actualul Oltchim are un plus de valoare faţă de anul trecut. "Jovanovici poate juca pe toate posturile la nouă metri, Şoit este o handbalistă inteligentă care ne poate ajuta mult, mai ales în momentele cheie, despre experienţa Aureliei Brădeanu nici nu trebuie să vorbim prea mult. Vetkova joacă în naţionala Rusiei, Knezevici vine cu experienţa de la Buducnost", a făcut radiografia transferurilor Voina.

Oltchim are acelaşi obiectiv ca în sezonul trecut: disputarea finalei Ligii Campionilor. "E un obiectiv realizabil", a spus Voina.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.