Liga 1

Gata cu amînările! Rui Duarte este la un pas de suspendare după ce Lucescu i-a adus înlocuitor

+9 Foto
Herea l-a luat lîngă el pe Alex Grigore, ultimul sosit la antrenamentele Rapidului

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  marţi, 05 iulie 2011

Schimbare de strategie în Grant. Răzvan Lucescu nu vrea să-i mai accepte lui Rui Duarte întîrzierea şi împreună cu Dinu Gheorghe au gîndit altă strategie. Deja, la echipă a fost chemat un jucător nou, Alex Grigore, pentru a fi rezerva lui Valentin Creţu, adus în această vară de la Concordia Chiajna pentru postul de fundaş dreapta. Grigore este de la echipa secundă, la fel ca şi Dăescu, Ioniţă, Martin, Ciolacu şi Dobroiu.

Giuleştenii au schimbat total planul, astfel că fundaşul central pe care intenţionau să-l cumpere pentru a fi al patrulea alături de Marcos Antonio, Burcă şi Oros, nu va mai fi achiziţionat. Li se va alătura Dăescu, jucător care a crescut constant în catonamentul din Austria şi l-a convins pe Răzvan Lucescu de faptul că poate fi o variantă de viitor. În schimb se va cumpăra un fundaş dreapta pentru care "Vamă" are deja o variantă din străinătate.

În acest condiţii, rapidiştii îl vor suspenda pe Rui Duarte şi vor economisi un salariu consistent, 180.000 de euro. Fotbalistul care va veni trebuie să fie liber, cu experienţă mare pentru a fi soluţie imediată pe partea dreaptă.

Giuleştenii pleacă astăzi în Estonia, în capitala Tallinn, unde vor disputa meciuri amicale pe 6 şi 8 iulie. În cele două zile, rapidiştii vor întîlni campioanele Poloniei şi Belgiei, Wisla Cracovia şi, respectiv, KRC Genk, la turneu luînd parte şi campioana en titre a Estoniei, Flora Tallinn, lider la zi al „Meistriliiga” (aflată în plină desfăşurare).

Pe 9 iulie se pleacă din Tallinn, via München, către Austria, unde se va derula un nou cantonament, la Leogang. Aici, se vor mai disputa alte două jocuri de verificare, cu adversare încă nedesemnate cu certitudine. Iniţial, giuleştenii urmau să întîlnească Panathinaikos (11 iulie) şi Mainz (14 iulie), partide care acum nu mai sînt extrem de sigure.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO de la antrenamentul giuleştenilor.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.