Liga 1

Sezonul începe pe Ghencea sau pe Naţional! Duckadam explică cum ar putea reveni Steaua pe arena sa tradiţională

Arena din Ghencea e deja invadată de bălării

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Duckadam a dezvăluit planul roş-albaştrilor pentru startul campionatului: echipa joacă două partide pe stadionul Steaua, după care merge definitiv pe National Arena.

Steaua vrea să joace pe teren neutru în Ghencea! Cum? Preşedintele Helmuth Duckadam a explicat: "Avem terenul suspendat două etape? În debutul sezonului, stadionul nostru va fi cel de la Buzău. Dacă acela e suspendat, atunci putem juca în Ghencea primele două jocuri din campionat. După care mergem pe National Arena. Numai bine, pînă atunci va fi gata şi arena cea nouă".

Duckadam, care a discutat luni cu Becali şi despre situaţia lui şi i s-a garantat că va continua în conducerea clubului, a susţinut la Radio GSP că Ministerul Apărării va demola "Steaua" în maximum cinci ani: "Acolo se va face un cartier nou, de case şi blocuri. Sînt convins sută la sută că arena va fi pusă la pămînt! E o prostie ideea asta că Armata îşi va face un club nou! Sigur ea nu va fi pusă în practică!".

Helmuth crede că nu întîmplător echipa de fotbal e aproape de a fi evacuată de acolo: "Sînt interese foarte mari, fiindcă e vorba despre un teren mare, la preţ foarte bun. Construcţiile vor rămîne în paragină o perioadă, după care îşi vor face apariţia buldozerele, care vor curăţa locul pe care acum există stadionul Steaua".

Sandu îi lasă de la început pe National

Steliştii s-au interesat cît de repede se pot muta pe stadionul cel nou. Mircea Sandu le-a transmis să aştepte stabilirea programului Ligii 1: "Dacă aveţi prima etapă în deplasare, atunci puteţi începe campionatul direct pe National Arena, din etapa a doua a competiţiei!". Data la care construcţia trebuie terminată e 29 iulie, exact cînd e programată runda a doua a Ligii 1. Federaţia a fixat deja ca amicalul România-Argentina, de pe 10 august, să inaugureze stadionul, dar Steaua ar putea fi prima echipă care să calce pe iarba noii arene.

"Suporterii i-au cerut să plece din Ghencea, Armata i-a luat o grămadă de bani. Normal că s-a săturat şi Becali să plătească el pentru toate!" (Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.