Liga 1

Verde la transferuri! » Porumboiu va putea vinde şi cumpăra jucători de pe 10 septembrie

Porumboiu ar plăti un milion de euro pe Goga

Articol de Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Chiar dacă interdicţia TAS a rămas în picioare, moldovenii îşi pot completa lotul în perspectiva sezonului 2011/2012, dar numai după 10 septembrie.

Coşmarul a trecut pentru Adrian Porumboiu şi echipa sa. Pe 10 septembrie va expira interdicţia la transferuri, a doua zi după ce se încheie perioada de mercato în Europa. Vasluiul va putea legitima jucători, dar doar dintre cei aflaţi fără angajament la ora respectivă. Finanţatorul moldovenilor nu îşi face probleme şi anunţă că va completa lotul: "Se vor găsi fotbalişti de valoare. Vom aduce 2-3 jucători pe posturile pe care avem nevoie".

Surse autorizate susţin că Porumboiu a început deja discuţiile cu mai mulţi impresari şi că îşi doreşte un fundaş stînga, un mijlocaş lateral, dar şi un atacant care să facă pereche cu Adailton. Fostul arbitru FIFA chiar a căutat un vîrf în această primăvară şi a tratat cu mai multe echipe. Variantele Mihai Costea, Dorin Goga şi Romeo Surdu au căzut însă rînd pe rînd.

"Un nume în Europa"

Acesta este obiectivul lui Constantin Zotta, noul preşedinte al Vasluiului în următorii 3 ani. Fostul arbitru internaţional a explicat de ce acceptat propunerea lui Porumboiu: "Nu am stat prea mult pe gînduri. Vasluiul reprezintă un nume în fotbalul românesc. Vreau să cîştigăm campionatul şi să devenim un nume în Europa ca să fim capi de serie la următoarele participări în competiţiile continentale!". (Cristian Lapa)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.