Liga 1

Ratează Supercupa! » Tătăruşanu s-a accidentat

Tătărușanu poate pierde primul meci oficial pe care Steaua îl va juca în noul seyon, Supercupa cu Oțelul, din 17 iulie

Articol de Ionuţ Petrişor  —  miercuri, 06 iulie 2011

Tătăruşanu a suferit o întindere la antrenamentul de aseară şi, aproape sigur, nu va juca împotriva Oţelului, pe 17 iulie.

Steaua a primit aseară o lovitură dură: Ciprian Tătăruşanu a suferit o întindere la pulpa dreaptă la şedinţa de pregătire! Portarul roş-albaştrilor s-a accidentat în momentul miuţei de final, cînd a forţat piciorul drept. Terenul ud, dar şi starea de oboseală acuzată de stelişti au dus la această accidentare.

Ciprian a părăsit imediat terenul şi a fost luat în primire de doctorul Radu Paligora. A stat minute bune cu o pungă imensă de gheaţă în zona afectată, în jurul său strîngîndu-se tot staff-ul medical, dar şi managerul Mihai Stoica. Vestea bună e că Tătăruşanu a plecat singur spre autocar şi i-a transmis doctorului: "Nu mă jenează cînd degajez, sper că nu e ceva grav!". El va fi supus mîine unui RMN pentru a se afla exact gravitatea accidentării.

Geraldo are ruptură
Accidentarea lui Tătăruşanu vine după cea a stoperului Geraldo Alves, care s-a ales cu o ruptură în primul stagiu de pregătire al verii. Fundaşul central va absenta şase săptămîni şi va rata debutul sezonului. El e plecat în Portugalia pentru a se recupera.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.