Liga 1

Pouga a semnat cu Maritimo Funchal. Vasluiul l-a reclamat la FIFA

Pouga nu s-a prezentat nici pînă azi la echipa antrenată de Viorel Hizo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 iulie 2011

Conducerea clubului FC Vaslui a sesizat FIFA în cazul atacantului Christian Pouga, după ce jucătorul camerunez, aflat sub contract cu gruparea moldavă, nu s-a mai prezentat la echipă de la sfârşitul sezonului trecut.

"Cu Pouga se pare că ne vom judeca la comisiile FIFA din moment ce nu s-a mai prezentat la echipă, deşi mai are contract pentru încă trei ani cu FC Vaslui. Nu-i înţelegem gestul, mai ales că noi sîntem la zi cu plata drepturilor salariale. Am înţeles că Pouga este mai rebel de felul lui şi, după şase luni de stat la o echipă, o părăseşte fără a da prea multe explicaţii", a declarat, marţi, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Vaslui, Ciprian Damian.

În vârstă de 25 de ani, Christian Pouga a ajuns la FC Vaslui în august 2010, fiind transferat de la formaţia spaniolă FC Sevilla. Presa portugheză a scris, marţi, că Pouga ar fi semnat un contract cu gruparea Maritimo Funchal.

Pe lîngă Pouga, nici portarul Kuciak nu a revenit din vacanţă pentru a se alătura lotului vasluian la reunirea de pe 21 iunie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.